Gratis fragt til pakkeshop ved ordre over 195,- ! 📦FAQ

Spørgsmål & Svar   

 • Hvorfor bruge UltiWax? Traditionel olie er old-school, det sviner både cyklen, miljøet og dig til. Olie øger tilmed slitage markant, da det er umuligt at undgå ophobning af skidt. UltiWax er fremstillet af en hidtil ukendt formel, der indeholder voks, som ikke er skadeligt for miljøet & giver dig lav friktion samt en skinnende ren kæde. 
 • Hvilken UltiWax skal jeg vælge? Performance udgaven er all-round og giver lav friktion og god holdbarhed på kæden. HypR Lube er til dig der ønsker at skabe de ultimative rammer for lav fiktion til din drivline.
 • Min kæde er brugt og beskidt - kan jeg bruge UltiWax? Ja, det kan du godt. Vi anbefaler kraftigt at din kæde samt dens kontaktpunkter bliver grundigt rengjort før påføring af UltiWax
 • Hvad er Race Paste? Race paste er cykelverdens nyeste skud på stammen inden for kædesmøring. Voksen er helt uden kemiske tilsætningsstoffer og er af sin natur derfor en fast masse. Med vores Race Paste har vi skruet helt op for mængden af paraffinvoks. Med voksens hydrofobiske effekt, vil kæden tilmed afvise vand, slud og sne og derfor ikke miste sin lavfriktionsevne efter en tur i det danske vejr.

  Race Paste smøres fx med fingrene oven på kæden og masseres derfor ned mellem kædens ruller, da det er de afgørende friktonspunkter for voksen (vask fingrene med sæbe efterfølgende eller anvend handsker). Voksen har med sin faste form en hurtigt og nærmest ikke eksisterende tørringstid. Du kan derfor umiddelbart efter påføring hoppe på cyklen og tage afsted.
 • Hvordan skal jeg rengøre min drivline efter brug af UltiWax? Hvis du bruger vores Cleanzilla til at rengøre drivlinen, opløser overskydende UltiWax. Brug en stiv børste eller pensel, sammen med Cleanzilla og skrub kæde, klinger og kassette. Skyl efter med vand. Herefter tørres kæden og du kan påføre et nyt lag UltiWax. 
 •  Min kæde er helt ny - hvordan kommer jeg igang med UltiWax? Din nye kæde skal renses grundigt før brug af UltiWax. Kæden er smurt med fedt/olie fra produktionen, som ikke er kompatibelt med UltiWax. Husk også at følge vores guide med indtørring før du bruger cyklen.
 • Hvor meget UltiWax skal jeg bruge på kæden? Det er individuelt, hvor meget UltiWax, der skal påføres kæden.

  Performance: Vi anbefaler 2-3 omgange på kæden, imens kæden køres rundt. Fortsæt med at bevæge kæden indtil kædevoksen trænger ind i kæden.

  Race Paste: Vi anbefaler 1 omgang på kæden jævnt fordelt, hvorefter kæden køres rundt og voksen ikke længere er synlig på kædens ruller. Fjern herefter med fordel overskydende synlig voks på fx kædens sider. En smøring holder op til 200 km i skiftende vejr.
 • Kan jeg bruge UltiWax i regnvejr? Ja, det kan du godt. Vores formel er lavet specifikt til danske forhold. Her kan vi vist hurtigt blive enige om at regn er lidt svært at undgå. Husk at følge vores guide for indtørring før du bruger cyklen.
 • Bliver jeg hurtigere af at køre med UltiWax? Også i den grad! Ultiwax er sammensat af komponenter, der har lavest muligt friktion. Kombinationen af komponenterne og at kæden holdes ren, giver dig mere fart og mindre bøvl sammenlignet med traditionel olie.
 • Hvad er Recycle Cashback-System? Vores rabatordningen er en del af vores 'Cycle and Recycle' mission. Afleverer du din brugte Ulti-Wax emballage hos din lokale forhandler, vil du opnå 10 kr. i rabat pr. stk. emballage. Se betingelserne her: Recycle Cashback-System.

 

Fik vi ikke dit spørgsmål med? Skriv til os på support@ultiwax.dk!