Gratis fragt til pakkeshop ved ordre over 195,- ! 📦Om os🇩🇰

UltiProducts I/S er den første danske virksomhed til at producere 100% bionedbrydelig og vandbaseret kædevoks i fast såvel flydende form. De gode danske værdier er derfor altid i højsædet uanset hvad vi foretager os.

Mission UltiWax

Vi ønsker alle et kædeprodukt, som kan holde kæden ren og samtidig giver lav friktion. Desværre indeholder kædeprodukter med voks typisk miljøskadelig kemi. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med naturens fremtid. Det er lykkedes os at udvikle en tophemmelig formel, uden kemi der hverken skader dig selv eller miljøet - uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet og kvalitet. Altså en kædevoks der beskytter miljøet og giver lavest muligt friktion. Vi har gennemtestet vores produkter under danske vejrforhold, for at fremstille det mest optimale miljøvenlige kædeprodukt til Danmark.

Vores vision er "Cycle and recycle". Alle vores produkter, skal derfor kunne bidrage positivt til cyklingens verden, uden at skade miljøet. Vi vægter af den årsag genanvendeligt emballage og bionedbrydelighed højt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle produkter opfindes og fremstilles 100% i Danmark og er beregnet til danske vejrforhold.

Vi kan til hver en tid kontaktes på mail: support@ultiwax.dk

UltiProducts I/S
Østboulevarden 29, 1. sal
8000 Aarhus C
Att.: UltiProducts

CVR: 42475289